Real Madrid’den Arda Güler kararı! Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu

Geçtiğimiz sezon İspanyol devinde süre bulmakta zorlanan ancak forma şansı bulduğunda adından söz ettiren genç yeteneğin takımdaki geleceği merak ediliyordu.

Yeni sezona hazırlanan genç yetenek için transfer iddiaları gündemde yer alırken Real Madrid’in Milli yıldız için kararını dünyaca ünlü gazeteci duyurdu.

LEVERKUSEN İDDİASI

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Arda Güler’in Bayer Leverkusen’e kiralanacağı ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmıyor.

PLANLARIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI

Arda Güler yeni sezonda, Real Madrid’in planlarının önemli bir parçası konumunda yer alıyor ve ve kiralanması söz konusu değil. Milli yıldız da şu anda sadece Real Madrid’e odaklanmış durumda.

15 NUMARALI FORMA ARDA’YA

Real Madrid, 2024-2025 sezonuyla birlikte birçok futbolcunun forma numarasının değiştiğini açıkladı. Geçtiğimiz sezon takıma katılan ve 24 numaralı formayı giyen milli futbolcu Arda Güler, yeni sezonda 15 numaralı formayla mücadele edecek.

FORMA SATIŞLARI PATLADI

Genç yıldızın EURO 2024’te gösterdiği performans İspanya’da da büyük yankı bulurken Real Madrid’de adeta Arda Güler çılgınlığı yaşanıyor. Defanca Central’de yer alan habere göre Real Madrid taraftarlarının Arda Güler sevgisi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz sezonun son bölümünde gösterdiği performansın ardından EURO 2024’te de adından söz ettiren genç yeteneğin forma satışları adeta patladı.

Arda Güler; Mbappé, Vinicius, Bellingham ve Modric’ten sonra takımda en çok forması satılan beşinci oyuncu oldu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir